Tronrud Engineering

Tronrud Engineering

Tronrud Engineering (TE) ble etablert av Ola Tronrud i 1977. Bedriften utvikler og produserer spesialmaskiner til industrien nasjonalt og internasjonalt.

Norsk Titanium

Norsk Titanium

Norsk Titanium utvikler og produserer emner og deler i titan til flyindustrien, olje og gass, forsvar og marine.

Robot Aviation

Robot Aviation

Robot Aviation utvikler og produserer dronesystemer for industrielle, offentlige og militære kunder.

Flir Unmanned Aerial Systems AS

Flir Unmanned Aerial Systems AS

Flir Unmanned Aerial Systems utvikler, produserer og selger verdens minste drone for profesjonelle brukere. Selskapet skaper innovative løsninger med ny teknologi og mikroelektronikk, og er verdensledende innen sitt felt.

Maritime Robotics

Maritime Robotics

Maritime Robotics er en ledende leverandør av innovative ubemannende løsninger. Teknologien muliggjør å samle data som strekker seg fra luft til havbunnskartlegging.

Demas

Demas

Demas ble etablert i 1989 og er leverandør av lavspente tavleprodukter til elektrobransjen.

Glassolite

Glassolite

Glassolite utvikler og kommersialiserer en mer effektiv og miljøvennlig metode for produksjon av isolasjonsprodukter i mineralskum hvor det benyttes resirkulert glass avfall.

Treko

Treko

Treko produserer og tilbyr et bredt sortiment av stakittgjerder, porter, levegger og støyskjerming til både privat- og proffmarkedet.

HG-Mek

HG-Mek

Selskapet ble stiftet i 1997 og flyttet våren 2014 til Eggemoen. Selskapet leverer tjenester innen maskinering og kapping av aluminium, plater, bolt, plast etc.

RECAB

RECAB

RECAB utvikler avanserte, robuste og innovative innbakte datasystemer for krevende applikasjoner innenfor markeder som kommunikasjon, forsvar, Maritime Transport, Offshore, Industri, vitenskap og medisin.

Andritz Hydro

Andritz Hydro

Andritz Hydro er leverandør av elektromekanisk utstyr til vannkraftanlegg, slik som generatorer, turbiner, kontrollanlegg, luker og rør, og er blant de tre klart markedsledende selskapene i verden.